2de WK Adoptiekids - 21 mei 2011Op naar een tweede versie van het WK Adoptiekids.

Na het daverende succes van het eerste originele wereldkampioenschap voetbal voor adoptiekinderen in juni 2010, nodigen wij iedereen uit deel te nemen aan het 2e WK ADOPTIEKIDS op zaterdag 21 Mei 2011.

Dit, vast weer tot een megaspektakel uitgroeiende, unieke wereldkampioenschap voetbal voor adoptiekinderen zal ook weer gehouden worden in Hilversum, op de prachtige accommodatie van de HFC Bloemenkwartier. Exacte tijden worden nog bepaald, maar zullen vrijwel niet afwijken van de vorige editie. Houdt de website in de gaten, want daar wordt alles weer netjes op vermeld. Nieuwsbrieven ontvangt iedereen die ingeschreven is.

Via deze website kan iedereen zich inschrijven. Na het versturen van deze inschrijving ontvang je direct een bevestiging, zodat je weet, dat de inschrijving is ontvangen.

 

WK Adoptiekids

 

Leave a Reply